Vooruit met de Bakker: Extra diensten

Naast de modules die binnen Vooruit met de Bakker worden aangeboden kunnen onze partners BakkerijMonitor en Bakkerij Support u diensten aanbieden op het gebied van bijvoorbeeld (online) marketing, consumentenonderzoek, rendementsverbetering, data-analyse en assortimentsmanagement. Een greep uit de aangeboden diensten:

Klanten herkomstanalyse

Komt de timing van het traject 'Ken je klant' niet uit? Of heb je alleen een losse klantenherkomstanalyse op straatniveau nodig? 

Info
Neem contact op

Assortimentsanalyse

Complete assortimentsanalyse. 80/20 analyse (paretoanalyse) van het totale assortiment. 80/20 analyse (paretoanalyse) van de drie grootste artikelgroepen. Excelmodule: Bepaal welke producten blijven, welke twijfelgevallen er zijn en welke producten je gaat saneren!

Info
Neem contact op

Bakkers onderzoek

Komt de timing van het traject 'Ken je klant' niet uit? Of heb je alleen een los consumentenonderzoek nodig? Bakkersonderzoek is een compleet consumentenonderzoek dat veel inzicht geeft in jouw klant voor een scherp tarief.

Info
Neem contact op

Bakkersquiz

Een quiz voor klanten of medewerkers op maat. Deel op een leuke manier kennis. Inclusies mogelijkheid tot het verstrekken van certificaten voor medewerkers, waardebonnen voor klanten of de verzameling van e-mailadressen voor e-mailmarketing.

Info
Neem contact op

Bakkerij Monitor

Vergelijking van omzet, klanten, gemiddelde besteding. De grootste benchmark voor de bakkerij. Inzicht in eigen cijfers én cijfers van de markt. Deelname vanaf € 0,-

Info
Neem contact op

Bakkerij Monitor Consultancy

Omzet- of margeverhoging, kostenbeheersing, klantbesteding, optimalisatie winkeleffectiviteit, strategisch advies

Info
Neem contact op

Facebook- en videomarketing

Vertel uw verhaal via uw sociale media in beelden! Joep Gommans van Bakkerij Support ondersteunt en helpt om tot een gebalanceerde content te komen en meer foto en video toe te voegen aan uw verhaal!

Info
Neem contact op

Bakkerij Support Consultancy

Uw échte verhaal ook écht goed vertellen via online en offline communicatie. Op zoek naar uw merkwaarden en deze gebruiken voor het duurzaam bouwen aan uw eigen merk. 

Het motiveren van uw verkoopteam(s) door middel van frequent overleg, projectmatig werken of een verkoopchallenge voor medewerkers op maat.

Info
Neem contact op
Placeholder

Bakeplus is een vooruitstrevende en vernieuwende importeur en groothandel voor zowel brood- en banketbakkerijen, ijsbereiders en overige producenten van foodproducten. 'Samen succesvol' is ons motto. Het traject Vooruit met de bakker past daar uitstekend bij.


Placeholder

De BakkerijMonitor is een benchmarktool en vergelijkt de omzetten, klantenaantallen etc. van verschillende vestigingen. Op basis hiervan wordt (gevraagd en ongevraagd) advies gegeven aan enkel de aanleverende bakkerijen. Ultieme doel moet zijn rendementsverbetering door te voeren binnen zowel de vestigingen maar ook de interne bakkerij.


Placeholder

Bakkerij Support ondersteunt en adviseert bakkerijen op het gebied van Marketing en Meer. Storytelling, assortimentsmanagement, winkelcoaching en (online & offline) promotie zijn de pijlers onder het bedrijf van Joep Gommans. Onder de naam bakkersonderzoek biedt Bakkerij Support een compleet en betaalbaar consumentenonderzoek aan.