Foto- Videoworkshop met je Smartphone

Deze zeer praktische workshop is geschikt voor bakkers die willen leren om goede productfoto's te maken voor de webshop en willen leren om video's te maken én monteren met de smartphone. Deze workshop wordt georganiseerd bij interesse van 4 ondernemers voor een prijs per bedrijf van € 295,-

Tijdens de workshop ga je met je eigen smartphone aan de slag.

Details workshop:

  • 4 uur durende workshop op bakkerijlocatie incl. foto- en videoshoot
  • Videoshoot 1 productvideo
  • Fotoshoot 10 productfoto’s
  • Inclusief nabewerking en vrijstaand maken 10 productfoto’s
  • Basis tips and tricks facebookmarketing

Maak je interesse kenbaar bij uw Bakeplus accountmanager voor een gezamenlijke workshop.

Liever een workshop op eigen locatie inclusief 2 gemonteerde video's? KLIK HIER

Placeholder

Bakeplus is een vooruitstrevende en vernieuwende importeur en groothandel voor zowel brood- en banketbakkerijen, ijsbereiders en overige producenten van foodproducten. 'Samen succesvol' is ons motto. Het traject Vooruit met de bakker past daar uitstekend bij.


Placeholder

De BakkerijMonitor is een benchmarktool en vergelijkt de omzetten, klantenaantallen etc. van verschillende vestigingen. Op basis hiervan wordt (gevraagd en ongevraagd) advies gegeven aan enkel de aanleverende bakkerijen. Ultieme doel moet zijn rendementsverbetering door te voeren binnen zowel de vestigingen maar ook de interne bakkerij.


Placeholder

Bakkerij Support ondersteunt en adviseert bakkerijen op het gebied van Marketing en Meer. Storytelling, assortimentsmanagement, winkelcoaching en (online & offline) promotie zijn de pijlers onder het bedrijf van Joep Gommans. Onder de naam bakkersonderzoek biedt Bakkerij Support een compleet en betaalbaar consumentenonderzoek aan.